Thomas legt zich hoofdzakelijk toe op adviesverlening in het vennootschaps- en aannemingsrecht en op geschillenbeslechting en procesvoering in commerciële en vennootschapsrechtelijke geschillen. Hij pleit regelmatig voor de Belgische hoven en rechtbanken en heeft een ruime ervaring in het opstellen en afdwingen van complexe contracten (EPC(M), FIDIC-suite, …).

Hij was eerder actief aan de Nederlandstalige Balie te Brussel en vervoegde het kantoor en de Balie West-Vlaanderen in 2015.

Bekijk meer
Bekijk minder

Thomas behaalde in 2011 het diploma van Master in de Rechten aan de Universiteit Gent. In 2012 behaalde hij bijkomend de graad van Master Complémentaire en Droit Économique aan de Université Libre de Bruxelles (ULB). In 2016 behaalde hij eveneens de graad van Master-na-Master in het vennootschapsrecht aan de KU Leuven.

Thomas is ook als deeltijds assistent verbonden aan de Vakgroep Metajuridica, Privaatrecht en Vennootschapsrecht van de Universiteit Gent, is geregeld spreker op seminaries en publiceert regelmatig. Hij was openingsredenaar voor het gerechtelijk jaar 2016-2017 aan de Balie van Kortrijk.