Vacatures

We zijn steeds op zoek naar zowel jonge, ambitieuze starters als naar advocaten die reeds hun strepen hebben verdiend. Het is immers de combinatie van nieuwe ideeën en jarenlange ervaring die kwalitatief hoogstaand werk mogelijk maakt.

Naast juristen, zoeken we ook regelmatig medewerkers voor onze ondersteunende diensten. Beiden spelen een cruciale rol bij het succesvol afronden van een dossier.

Onderstaande vacatures zijn opgenomen in de taal waarin zij oorspronkelijk werden aangeboden en zijn dus niet noodzakelijk beschikbaar in het Nederlands.

Voortreffelijke reputatie

We staan bekend voor onze professionele aanpak en de kwaliteit van onze dienstverlening. U krijgt de kans om samen te werken met advocaten die de top zijn in hun expertisedomein. Al onze advocaten zijn toegewijde professionals die met een sterk ontwikkelde zin voor waarden en respect voor hun omgeving dagelijks het beste van zichzelf geven.

Unieke sfeer

Mensen staan bij Eubelius centraal. We streven ernaar om een stimulerende en gezonde werkomgeving te creëren waarbinnen u zich als individu ten volle kan ontwikkelen. Dialoog en respect zijn basisprincipes. Autonomie wordt gecombineerd met teamwerk en creativiteit met nauwkeurigheid. Elke gelegenheid om elkaar beter te leren kennen wordt aangegrepen: jongerenweekends, skitrips en uiteenlopende sportactiviteiten, de kerst- en zomerfeesten, maar ook spontane initiatieven worden aangemoedigd en ondersteund.

Direct contact met vooraanstaande cliënten

Als medewerker van het meest vooraanstaande onafhankelijke advocatenkantoor in België krijgt u de kans om te werken voor een uitgebreide en zeer gevarieerde binnenlandse en internationale clientèle, van kmo’s tot multinationals, en ook de overheid. U haalt ongetwijfeld veel motivatie uit het rechtstreekse contact met cliënten, leert uit de eerste hand wat hun zorgen en behoeften zijn, en bent altijd nauw betrokken bij de dossiers die aan u aan worden toegewezen. U krijgt snel eigen verantwoordelijkheden zodat u, met bijstand van uw collega’s, concreet meewerkt aan een perfecte dienstverlening op maat van de cliënt.

Bijdrage tot een betere maatschappij

Eubelius draagt haar waarden ook uit over de kantoorgrenzen heen en daagt zichzelf uit om bij te dragen tot een betere maatschappij. Eubelius is een toegewijde partner voor diverse sociale en culturele projecten en steunt verschillende initiatieven die aansluiten bij haar waarden. Dit alles draagt ertoe bij dat werken bij Eubelius gebeurt binnen een unieke sfeer.

Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden

Bij Eubelius stoppen we nooit met leren. We moedigen u aan om te blijven groeien in uw vakgebied en zo vorm te geven aan uw eigen carrière. Onze meer ervaren advocaten stellen graag hun tijd en ervaring ter beschikking om jongere collega’s te coachen en te adviseren. Via de Eubelius Academy, een uniek inhouse trainingprogramma, kunnen onze jongere advocaten hun voordeel halen uit de expertise en ervaring van de vennoten en senior advocaten. Onze advocaten nemen ook deel aan externe training- en networkingactiviteiten en we organiseren trainingsessies voor de ontwikkeling van professionele vaardigheden zodat jonge medewerkers de mogelijkheid krijgen hun "soft skills" te verbeteren. Bovendien hebt u als advocaat bij Eubelius toegang tot onze uitgebreide bibliotheek en tot een schat aan informatie.

Internationale dimensie

Doorheen de jaren hebben we bevoorrechte werkrelaties ontwikkeld met onafhankelijke advocatenkantoren in buitenlandse rechtsgebieden. U krijgt de kans om nauw met die kantoren samen te werken aan dossiers met een internationale dimensie. 

Getuigenissen

Wil u graag eens proeven van het werkklimaat bij Eubelius? Lees de getuigenissen van enkele van onze collega’s en ontdek wat de werkomgeving bij Eubelius zo uniek maakt!

 

Karel Sas

Senior Attorney

Werken bij Eubelius is werken op een hoog niveau, in een stimulerende omgeving met collega’s die tot de top van hun vakgebied behoren.

Het uitdagende aspect van de job verhindert evenwel niet dat er steeds gewerkt wordt in een constructieve sfeer van vertrouwen. Je krijgt een goede omkadering en je kan altijd bij iedereen terecht met grote en kleine vragen – zowel juridisch-technische als praktische vragen. Ook met enkele jaren ervaring op de teller, leer je nog elke dag bij dankzij de opbouwende feedback van je collega’s. Samen haal je het beste in jezelf naar boven.

Eubelius investeert ook erg in de samenhang tussen de collega’s. Tijdens allerlei sociale activiteiten (jongerenweekends, skitrips, sportactiviteiten, de kerst- en zomerfeesten) heb je niet alleen uitgebreid de kans om je naaste collega’s beter te leren kennen, maar vooral ook de collega’s waar je niet dagelijks mee samenwerkt.

Het kantoor slaagt er zo op een wonderbaarlijke manier in om – ondanks het inmiddels grote aantal medewerkers – een bijzonder fijn groepsgevoel te bewaren, waarin het als nieuwkomer aangenaam thuiskomen is.

 

Michaël Verbeke

Advocaat

Ik heb er geen seconde aan getwijfeld dat werken bij Eubelius een zeer interessante en verrijkende ervaring zou worden. Eubelius is een uitstekende leeromgeving om advocaat te worden. Je krijgt er de kans om samen te werken met enkele van de beste advocaten in België en met een brede waaier aan binnen- en buitenlandse cliënten.

De passie en toewijding die je hier elke dag ziet, valt moeilijk te beschrijven. Je wordt meteen aangemoedigd om het beste van jezelf te geven voor onze cliënten, elke dag van het jaar.

Eubelius is niet alleen de ideale plek om je professioneel te ontwikkelen; het is ook een groep vrienden, een warme (en leuke) familie. Bij Eubelius krijg je alle mogelijkheden en kansen die je maar wilt en al je collega's ondersteunen je wanneer ze kunnen.

 

Sarah Sebbarh

Assistant
 

Je voelt je meteen thuis in het Eubelius-team, dat gevoel ervaarde ik toen ik hier anderhalf jaar geleden aan de slag ging. Ik denk nog wel terug aan mijn eerste stappen in de arbeidswereld, onwetend over wat mij te wachten stond.

Eubelius nam mij onder haar vleugels en heeft mij alles geleerd. Ik genoot een volledige opleiding, waardoor ik ben geraakt waar ik nu sta. Jongeren die vaak helemaal geen beroepservaring hebben, krijgen van Eubelius de kans om hun strepen te verdienen. In het kantoor worden we altijd goed begeleid en bijgestaan. Indien we op moeilijkheden stoten, schiet iedereen ons te hulp. Bij Eubelius sta je er dus nooit alleen voor.

De ‘Eubelianen’, want zo worden ze genoemd, zijn zo aangenaam en vriendelijk dat iedereen zich hier goed voelt.  Ik kom elke dag met een glimlach werken, gewoon omdat ik mijn job graag doe en ik mij echt nuttig voel voor de advocaten met wie ik werk en die mij veel verantwoordelijkheid geven.  Elke dag is een nieuwe dag met deadlines en allemaal uiteenlopende taken, wat mijn werk bijzonder boeiend maakt.  Ik heb in anderhalf jaar tijd een enorme ontwikkeling doorgemaakt en ik leer nog elke dag iets nieuws. 

Wanneer ik vergelijk met vriendinnen, besef ik dat het bijzonder aangenaam werken is bij Eubelius. Er worden regelmatig heel wat activiteiten georganiseerd om te ontspannen en elkaar beter te leren kennen. Ik denk te mogen zeggen dat we ons nooit vervelen.

Iedereen op kantoor is belangrijk, zowel de advocaten als de administratieve medewerkers.  We geloven in elkaar. Ik ben echt blij en gelukkig dat ik deel uitmaak van dit prachtbedrijf.

Youlia Gabernik