Eubelius sluit een partnerschap met RWDM Girls

Nieuws
22 september 2023

RWDM Girls is een inclusieve voetbalclub voor meisjes en vrouwen in Sint-Jans-Molenbeek.

Om ervoor te zorgen dat de meisjes kunnen voetballen én de nodige aandacht kunnen geven aan hun schoolopleiding, organiseert de club huiswerkbegeleiding.

De meisjes van 12 tot 18 jaar kunnen elke dinsdag, woensdag en donderdag, voor of na de voetbaltraining, gebruik maken van deze begeleiding. Vrijwilligers helpen de meisjes bij hun huiswerk en volgen hun resultaten op.

Eubelius ondersteunt deze huiswerkbegeleiding dit schooljaar. John-Simon Sparks, manager van RWDM Girls, merkt op dat “dankzij Eubelius onze meisjes met de huiswerkbegeleiding bij RWDM Girls betere schoolresultaten behalen”.

Charline Verbist, advocaat bij Eubelius, volgt dit project namens Eubelius op. Zij licht toe: “Als partner van RWDM Girls dragen wij graag ons steentje bij aan de huiswerkbegeleiding en de omkadering ervan. Zo kon de club haar lokaal voor deze begeleiding alvast in een nieuw kleedje steken. Wij kijken er erg naar uit om de speelsters en vrijwilligers te ontmoeten en hen te helpen bij dit project. Eubelius steunt sedert jaren jong talent en dat is precies wat dit mooie project ook doet. We zijn dan ook heel trots om dit initiatief te steunen!”